MEER OVER ...

Clio                                             familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam:Clio

Geboortedatum:10/07/22

Geslacht:kater


Lieve Clio zocht hulp op een wel heel speciale manier. Hij verstopte zich in de toonzaal van een autodealer en na een verblijf van enkele dagen konden we hem met behulp van wat lekker eten vangen. Hij moest even bekomen van zijn avontuur en was wat ziekjes, maar al gauw gaf deze lieverd zijn vertrouwen aan mensen. Als je hem rustig benadert, geeft hij al vlug luid spinnend zijn goedkeuring tot het geven van streeltjes en knuffels. Hij is eerder rustig van aard, avontuurlijke tripjes zijn niet aan hem besteed maar hij houdt er wel van om prooien na te jagen, door tunnels te lopen, naar hengels te springen, al heeft hij wat motivatie nodig.

Dit katertje heeft een schoonheidsmankementje, namelijk een winkelhaak in het topje van zijn staart. Hij lijkt er weinig last van te hebben dus blijven we er ook af. Ofwel is hij er zo mee geboren ofwel had hij vroeger een ongelukje. Maar deze lieve vriend verovert je hart in ‘no time’ ! Schootjeszitten vindt hij heerlijk en ook de andere opvangertjes zijn gek van hem.

Daarom plaatsen we hem graag waar er al een jong vriendje aanwezig is of kan hij geadopteerd worden met een leeftijdsgenootje uit de opvang.


Dit katje verblijft in Brugge. We zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354