MEER OVER ...

Ellie en Gimli                                  Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u – 19u

Naam:  Ellie en Gimli

Geboortedatum:  22/5/2022                  

Geslacht: Kater en Kattin

 

Ellie en Gimli kwamen met hun broertjes en zusje samen in opvang. Hoog tijd want zij bleken besmet te zijn met het parvovirus en waren bijna aan het einde van hun krachten. De eerste dagen en weken werd alles uit de kast gehaald om hen er terug bovenop te helpen. Maar 2 maand later kunnen we opgelucht ademhalen. Ze zijn ondertussen uitgegroeid tot geweldig mooie, speelse sloebers.

 

Ellie en Gimli houden er allebei heel erg van om te spelen, ze maken de gekste sprongen als ze een hengeltje zien en krijgen er niet genoeg van om rond te rennen met een balletje, veertje,… Energie in overvloed. Al vinden ze het ook heel fijn om (samen) te snoezelen in een mandje of op de krabpaal in de zon.

 

Door het feit dat ze besmet geweest zijn met parvo kunnen ze wel wat beschermend zijn naar eten toe, als het op natvoer aankomt toch. Hun opvangmama zorgt dan dat ze elk een bordje hebben en zo is het probleem ook opgelost. Er zit geen greintje kwaadheid in hen.. alleen hebben ze nog wel wat schrik van handen en durven ze een keertje zachtjes blazen. Eens je hen op de schoot hebt genieten ze ten volle van streeltjes en knuffels, maar ze hebben een handje hulp nodig om over die drempel heen te geraken. Ze kregen zodanig veel prikjes toen ze ziek waren dat dit nog een beetje nazindert, al maken ze elke dag sprongen vooruit. Als er snoepjes te vangen zijn is die schrik dan weer een pak kleiner… de liefde van de kat…

 

Voor Ellie en Gimli zijn we op zoek naar een veilige binnenthuis waar ze mogen leven als koning en koningin. Een baasje die hen veel liefde en aandacht wil geven en die verder met hen wil groeien om dat vertrouwen weer helemaal terug te winnen.

 

Ellie en Gimli kunnen omgaan met andere katten. Of ze kunnen omgaan met honden is niet geweten. Ze kunnen overweg met iets oudere, rustige kinderen. 

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Deze katten worden enkel samengeplaatst.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79  tussen 14u – 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be - HK 30307354

 Terug naar alle poezen ...