MEER OVER ...

EMMA                                            familie Maenhoudt  : 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam: Emma                       

Geboortedatum: 20/11/2017                                  

Geslacht: vrouwelijk                                  

Hallo !

Ik ben Emma !  Ik heb enkele jaren buiten geleefd waar ik heb moeten leren overleven.  Gelukkig vond ik een redelijk veilige buurt waar ik onderdak en elke dag eten en drinken kreeg.

Het buitenleven is toch een hele uitdaging, vooral ook voor de kleintjes die ik heb grootgebracht.  Die zijn intussen allemaal al goed gesetteld.

Nu vind ik zelf zoveel rust, liefde en gezelschap binnen.  Ik hou van spelen met een rollerbaan, een hengel, een muisje of ratje die ik het liefst in een holletje wegsteek, een ping pongbal om achter te lopen..

Ik ben het intussen al goed gewoon om bij mensen te wonen, de huiselijke geluidjes, de dagelijkse gewoonten…  Mijn schrik is weggeëbd, ook al zal ik altijd op mijn hoede blijven.  Ik kom regelmatig wat aandacht vragen en vertoef graag in je buurt !

Verder ben ik gezond, lust graag korrels, al mag je me ook eens verwennen met wat natvoer of kattenmelk !  Graag zoek ik eenzelfde warm nest waar ik de rest van mijn leven kan blijven.

Het liefst ben ik enig huisdier, ook al kan een match met een andere poes wel ontstaan.

Hopelijk tot ziens, Emma x

Deze kat verblijft in Brugge.

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over Emma of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354


Terug naar alle poezen ...