MEER OVER ...

Garou en Zazou               Natascha – op het nummer 0493/57 46 56 van maandag tot zondag tussen 10u en 20u

Ter adoptie:  Garou en Zazou (Katers) DUO

Geboortedatum: 02/05/2023

 

Garou en Zazou kwamen in opvang via een melding dat er enkele kittens gezien waren op een erg onveilige, drukke locatie. Ze stelden ons geduld op de proef tijdens het vangen maar uiteindelijk kon het hele gezin toch een veilig nestje vinden bij ons opvanggezin.

Samen met hun 2 zusjes en broertjes mochten ze aansterken in een warm huis.

 

Garou was de kleinste sloeber van de zes. Deze zwarte panter durfde aanvankelijk zijn mannetje niet staan tussen het enthousiasme van de andere kittens. Maar met voldoende aanbod aan lekkers was dat probleem snel van de baan.

Ondertussen is hij uitgegroeid tot een mooi glanzende kleine kerel.

 

Zazou was meer ‘haantje de voorste’. Hij liet in het begin graag weten dat hij niet akkoord was met de gang van zaken, maar aangezien de liefde van de man door de maag gaat, liet hij zijn rebelse kant al snel varen wanneer er lekkers te bespeuren valt.

 

Deze 2 pientere kittens zijn allebei ontzettend nieuwsgierig. Zazou neemt het voortouw, maar Garou volgt al snel in zijn spoor. Spelen kunnen ze als de beste, en ze geven dan ook niet op tot ze hun prooi te pakken hebben. Al kost dat wel wat calorieën aan rondrennen.

 

We zoeken voor hen dan ook een thuis waar ze naar hartelust mogen spelen en rennen. Een thuis waar hun baasje hen tijd geeft om zich te ontplooien en hen blijft stimuleren om zich te laten aaien door regelmatig wat lekkers te voorzien. Want daarvoor komen ze maar al te graag op de schoot. Liquid snackjes zijn bij hen een schot in de roos.

 

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: Natascha –  op het nummer 0493 57 46 56 van maandag tot zondag tussen  10u en 20u

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 190 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. 

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

 

www.poespartoe.be – HK 30307354