MEER OVER ...

Gizmo en Chobi                                Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Gizmo en Chobi DUO

Geboortedatum: 23/6/2022

Geslacht: mannelijk

Gizmo en Chobi zijn geboren in een familiale omgeving, samen met hun 2 andere broers, Torro en Kai en 2 zusjes, Indy en Moby. Een nestje van 6 dus, bij mama June. Mama June moest nog heel wat wennen aan het moederschap en aan de mensen want ze leefde buiten. Gelukkig was ze op tijd in de vangkooi gestapt, en 5 dagen later beviel ze al in een warme, veilige opvang.

Alle kittens zijn grote speelvogels. Alle speelgoed is dan ook welkom. Van pluimpjes, tot balletjes, tot rolbaan, tot kartonnen doos, tot staart van broer of zus .. Het is een heel plezier om hen bezig te zien.

Gizmo is de avonturier en waaghals van de bende, altijd als eerste op ontdekking. Voor een knuffel staat hij altijd klaar. Hij speelt graag met water en is een geboren alpinist. Hij is intussen ook een grote knuffelaar geworden die graag bij je ligt tijdens een dutje.

Chobi verdedigt graag zijn lievelingsbolletje met een schattige grom, hij laat zich niet doen voor zijn deel van het eten en is eveneens de vriend van iedereen.

Samen spelen ze ongelooflijk veel met elkaar, heel het nestje van zes. Ze kennen de huiselijke warmte en dat is aan hun gedrag te zien.

Gizmo en Chobi kunnen omgaan met andere katten. Of ze kunnen omgaan met honden is niet geweten. Ze kunnen overweg met iets oudere, rustige kinderen. Deze katten verblijven in Waardamme.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.Deze katten worden enkel samengeplaatst.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de

Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...