MEER OVER ...

GLORIA EN LOU                  familie Maenhoudt op 0476/205162 tussen 10u – 20u 

Naam: Gloria en Lou                                 

Geboortedatum: 30/08/21 en 01/10/21                              

Geslacht: kattin en kater                                       

Gloria en Lou zijn twee lieve en speelse katjes !

Ze werden allebei alleen gevonden, waarschijnlijk ergens gedumpt, zonder eten en zonder thuis.  Onnodig te zeggen hoe dankbaar ze dan ook waren voor een warme mand, medische zorgen, veel knuffels en lekker eten.

Gloria is altijd blij je te zien, ze komt heel graag bij je liggen op schoot en kan na wat sabbelen op een dekentje heerlijk in slaap vallen.  Ze speelt heel graag met allerlei speeltjes, van balletjes tot muisjes, de hengel, de tunnel of gewoon tikkertje spelen met haar vriendje.  Soms gaat het er wat hevig aan toe om dan 10 minuten later elkaar te wassen of samen te slapen.

Loutje is een ondernemend katertje.  Avontuurlijk, hij heeft het allemaal wel gezien of gehoord en geen enkele kast of krabpaal is hem te hoog.  Hij is gek van springende noppenballen maar ook ander speelgoed wordt grondig onderzocht.  Als hij niet in zijn spel opgaat en moe is, wordt hij graag opgepakt om in je armen te rusten.  Hij is een lieverd maar we plaatsen hem liever niet bij kleine kindjes, omdat hij soms wel eens vergeet zijn nageltjes in te trekken, niet kwaad bedoeld.

Deze twee lieve schatten zoeken een warme en veilige thuis !  

Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.  Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354


Terug naar alle poezen ...