MEER OVER ...

Indy en Moby DUO                                     familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Indy (vrouwelijk) en Moby (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 23/06/22


Indy en Moby werden begin 2023 geadopteerd door een gezin met kindjes. Oorspronkelijk waren er geen problemen. Plots kon Moby niet meer omgaan met de drukte die twee kleine kindjes teweegbrengen. Ze begon in huis te plassen. Ze werd medisch nagezien, voeding werd aangepast, …

Er werd vanalles geprobeerd door het gezin. Maar nu blijkt dat er dus medisch geen probleem was, maar de thuissituatie Moby heel veel stress bezorgde en dit uitte zich in het in huis plassen. Daarom werd besloten om deze twee lieve dames terug te brengen naar de opvang.


Sinds dag 1 werd er alleen maar in de kattenbak geplast. In het begin kreeg ze nog speciale voeding, maar ondertussen zijn we overgeschakeld op gewone gezonde volwassenvoeding. Hun loopgebied werd ook uitgebreid. Dit allemaal zonder problemen. Het zijn twee heel lieve kattinnen, die echt genieten van regelmatig een aaitje, ook nog graag wat speeltjes hebben om zich mee te vermaken (hengeltje, balletje, …) en ook erg genieten van elkaars gezelschap. Indy volgt je overal, ze ziet graag waarmeeje bezig bent. Moby is in het begin misschien nog wat terughoudender, maar eenmaal ze je kent, geniet ze enorm van je aandacht.

Met hun achtergrond, zijn we op zoek naar een rustige thuis voor deze twee lieverds, dat wil zeggen, geen kleine kinderen aanwezig en misschien best ook geen hond. Ze hebben al kort kennis gemaakt met andere katten, dit zorgde niet echt voor problemen.

Wie geeft deze twee sociale en lieve dames een tweede kans en terug een warme, rustige en veilige thuis?


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u. Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354