MEER OVER ...

Jillz                                                     Natascha op het nummer 0493 57 46 56 tussen 10u – 20u

Naam: Jillz

Geboortedatum: 01/09/21

Geslacht: V

Hoi hoi, ik ben Jillz een pittig jong meisje van +- 1 jaartje oud.Ik heb nooit een warm bedje mogen ervaren tot dat er ineens iemand op de boerderij kwam met veel lekker eten en een kooi waar ze het eten in deed.Mijn buikje had grote honger dus liep ik zonder nadenken in de kooi, en... bam ineens zat ik gevangen.Ik wist niet wat er gebeurde, ik werd in een auto geplaatst en weg waren we. Ook hebben ze m'n zus gevangen, dus we werden samen in een warm huisje geplaatst waar we mochten bekomen.

Maar ja, ik ben nog een beetje bang, al hou ik er wel van dat ze me aaien. Dan geef ik uitgebreid kopkes. Het liefste slaap ik hoog in een holletje, zo voel ik me veilig en warm.

Eten doe ik als een echte bourgondiër aangezien mijn buikje veel honger heeft gekend. Steeds neem ik mijn voorraad voedsel ruim op, uit schrik dat ik terug honger zou lijden.Je zal wel een beetje geduld met me moeten hebben, want ik ben nog steeds een beetje bang.

Maar als je me op mijn eigen tempo en traag benadert, dan zal ik m'n best doen om het liefste katje te worden die je u maar kan wensen.

Kan omgaan met andere sociale katten. Deze kat verblijft in Brugge.Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Natascha op het nummer 0493 57 46 56 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...