MEER OVER ...

Lotje                                      fam. Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 19u

Ter adoptie: Lotje (kattin)

Geboortedatum: 01/07/2013


Dit poesje is mama van een nest van 4 kittens. Zij heeft vermoedelijk meerdere nestjes gehad, want ze was niet gesteriliseerd en werd sinds lange tijd door de buurt gevoederd buiten. Haar leeftijd is geschat op 10 jaar.

Haar lange buitenleven heeft een invloed gehad op haar gebit waardoor alle tandjes zijn moeten getrokken worden. Ze is bij ons binnengekomen met een ontstoken mond waardoor ze moet hebben afgezien. Met pijnstilling en medicatie is er bovenop gekomen en geniet ze zo van haar rustig leventje binnen.

’s Avonds is ze in de stemming om te spelen met balletjes, staartje, huisje, tunneltje … als ze maar overdag een veilig holletje krijgt op krabpaal of overdekt mandje.

Ze is een gelukkige dame en houdt wel van haar dagelijkse liquid snack. Verder is ze dol op haar korrels en wat natvoer.

Ze kan nog heel wat gesocialiseerd worden en daarom zoeken we voor haar iemand die geduld en tijd kan hebben voor haar verdere evolutie.

We zoeken voor Lotje een binnenthuis.

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: fam. Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 120 euro per kat, gezien haar leeftijd.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze kat verblijft in Brugge.

www.poespartoe.be– HK 30307354