MEER OVER ...

Marly                                            familie Maenhoudt  0476 20 51 62 tussen 10u en 20u

Naam: Marley

Geboortedatum: 30/06/2021

Geslacht: kater


Lieve Marleyheeftsamen met zusje Shanti en broertjes Lenny en Bodhial een lange weg afgelegd in de opvang. Ze werden gevonden nabij een restaurant en leefden als zwervertjes van restjes eten. Ze hielden er een voedselallergie aan over en op de koop toe waren ze nog eens niesziek. In het begin waren ze erg gelaten en bang.


Toen ze doorhadden dat er in de opvang voor hen gezorgd werd, bloeiden ze helemaal open. Ondertussen zijn het de liefste en speelse katjes ooit !

Lieve Marley wilt graag even stoer zijn als zijn broer Bodhi maar toch is hij eerder een beetje verlegen. Tot hij door heeft dat hij je kan vertrouwen, dan word je beslist zijn dikste vriend. Hij is gek van spelen en zeker als je de hengel boven haalt. Maar hij kan zich ook goed alleen bezig houden met muisjes, balletjes, een tunnel, ...

Als je een knuffelkater zoekt, ben je bij Marley aan het juiste adres. Kopjes geven, aaitjes krijgen, dicht bij jou ... je hebt er een vriend voor het leven bij.

Zijn allergie lijkt onder controle met hypoallergene voeding. Voor deze lieverd zoeken we personeel die al wat ervaring heeft met katten, iemand die ook de discipline heeft om hem enkel de voeding voor te schotelen waar hij gezond mee blijft. Wat krijgt je ervoor in de plaats: veel liefde en veel plezier van deze grote schat.


Het liefst plaatsen we Marley waar er al een vriendje aanwezig is, ben je vaak thuis dan kan hij ook alleen vertrekken. Een DUO adoptie met broer Bodhi is ook een optie.

Marley verblijftin Brugge.Voor ditkatjezoeken we een thuis waar hijniet buiten kanof buiten kanin een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be–info@poespartoe.be- HK 30307354Terug naar alle poezen ...