MEER OVER ...

Mieltje                                                   Katrien :  0474/89.71.79 tussen 14u – 19u

Naam: Mieltje

Geboortedatum: 15/12/2015

Geslacht: Kater

 

Mieltje woonde bij een lieve mevrouw in de tuin sinds hij daar in de buurt geboren werd. Hij voelde zich daar helemaal thuis en durfde af en toe eens een stapje bij haar in huis zetten maar kon toch het vertrouwen niet opbrengen om zich helemaal te settelen. Toen hij daar niet meer kon blijven omdat zijn vrouwtje moest verhuizen werd onze hulp ingeroepen en kwam hij in opvang. Met pijn in het hart voor de dame die hem zolang verzorgde maar Mieltje verdiende volgens haar een nieuwe prachtige thuis. En wat zijn we blij dat we daarbij kunnen helpen…

 

Mieltje ontpopte zich al vrij snel tot een fantastische knuffelaar. Hij moest even wennen aan de aanrakingen maar dit duurde niet lang. Hem aaien mag eeuwig duren wat hem betreft, hij krijgt er maar niet genoeg van. Daarin wordt hij dan ook wel wat enthousiast en durft hij je handen tussen zijn pootjes nemen zodat je toch maar niet zou stoppen. Hij kroelt en draait totdat elk plekje gestreeld is en kwijlt dan ook een beetje van genot. Heerlijk vindt hij het!! Als hij kennis maakt met nieuwe mensen heeft hij eventjes tijd nodig om te wennen. Maar van zodra hij geaaid wordt is dat gevoel van angst verdwenen als sneeuw voor de zon. Ook met lekkers is hij heel makkelijk te verleiden. Al weet hij wel zelf best goed wat hij verstaat onder lekkers… Voor liquid snack of milkie zou hij een ongeluk doen. Het is wel duidelijk… de liefde van deze kater gaat zeker ook door de maag.

 

Mieltje houdt niet zo van andere dieren, Hij zoekt geen contact met de andere katten en heeft dan ook het liefste dat ze hem gerust laten terwijl hij geniet op een hoog plekje. Vandaar dat we voor Mieltje op zoek zijn naar een rustige thuis zonder andere dieren tenzij dit ook een kalme, niet-dominante kat zou zijn. Hij is zonder twijfel een echte mensenvriend. Al wacht hij voorlopig nog graag tot wij naar hem komen en neemt hij zelf nog niet zoveel initiatief. Hij schrikt nog snel van nieuwe geluiden maar je kan hem in een handomdraai tot rust brengen.

 

Mieltje kan minder goed omgaan met andere katten. Of hij kan omgaan met honden en kleine kinderen is niet geweten. Deze kat verblijft in Brugge. Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

 

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u – 19u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...