MEER OVER ...

Mies                                  Carine 0484 77 38 99, 7d/7 tussen 11u30 en 13u of tussen 17u en 21u.

Ter adoptie: Mies (vrouwelijk)

Geboortedatum: 01/06/20


Zouden we voor Mies ook een gouden mandje kunnen vinden ? Ook zij verdient dit zo.

Mies is een zeer mooie jonge kat, en niet alleen van buiten. Ze is zeer zachtaardig, rustig en voorzichtig, en je kan een heel mooie band met haar opbouwen. We weten weliswaar niet of ze volledig tam zal worden.

Op zoek naar een beter leven belandde Mies in de tuin van dierenvrienden, en vandaar kwam ze in opvang. Terwijl ze bekwam van haar sterilisatie bleek ze meer bang en super voorzichtig dan wild. Ze bleek een veilige, rustige plek binnen en goede voeding wel te waarderen, en ook de mensen die haar dit bezorgen. Ze geeft mooi aan tot hoe dicht je mag komen en enkel als je haar hierin respecteert, groeit stilaan haar vertrouwen in mensen, weliswaar met muizenstapjes.

Momenteel geniet ze enorm van een uitgebreide streel- en zelfs borstelbeurt, dit enkel ’s avonds voor ze haar lekkere hapje krijgt. Ook overdag mag ik nu tot vlakbij haar komen zonder dat ze wegloopt.

Verder ligt ze graag op een rustig plekje vanwaar ze binnen en buiten een mooi overzicht heeft ; spelen doet ze nu nauwelijks.

We durven hopen dat we voor haar een goeie thuis vinden bij rustige mensen, die haar alle tijd willen geven om verder uit haar schulp te komen, en voor wie ze niet persé hoeft een ‘schootjeszitter’ te worden (makkelijk ook voor je kleren ;-) ).

Een rustige andere kat die haar niet overweldigt, is zeker welkom. Dit kan met een eigen (liefst sociale) kat of met eentje van dezelfde familie die ook in opvang is.

De nodige bewegingsruimte binnen en een veilig plekje buiten zijn ook pluspunten.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Carine  0484 77 38 99, 7d/7 tussen 11u30 en 13u of tussen 17u en 21u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 100 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze kat verblijft in Zuienkerke en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– HK 30307354