MEER OVER ...

Orion                                                        familie Maenhoudt –0476/20 51 62 tussen 10u en 20u

Teradoptie:  Orion (kater)

Geboortedatum:20/05/22


Orionen Zion zijn twee energieke broertjes die samen met mama Ellis en zusje Tiggy in opvang kwamen.  Mama leerde hen overleven en was erg op haar hoede. 

Toch zien we dat het viertal met rasse schreden vooruit gaat.  Ze missen het harde zwerversleven niet, genieten van eten, een warme mand en vooral van het spelen met de andere vriendjes.

Orion heeft al zo een mooie weg afgelegd, weken stak hij stoer zijn pootje uit als je hem wou strelen of zelfs maar aan je vinger liet ruiken.  Hij toonde wel interesse in mensen en kwam steeds heel dicht in de buurt. Zelfzeker gaf hij kopjes aan de andere tamme katjes, die ondertussen gestreeld werden, tot ook hij op een dag de aaitjes gretig spinnend in ontvangst nam.  En hij wordt met de dag liever, zolang je hem maar rustig benadert.  Hij en zijn broer zijn grote speelvogels, de hengel is hun favoriet !  Enkel als er natvoer gegeven wordt zie je nog de sporen van hun zwervershonger en dan eten ze alsof hun leven ervan af hangt.  Heel graag plaatsen we Orion samen met een tam vriendje uit de opvang, het zou hem zoveel deugd doen.  Een thuisje waar er al een tam vriendje zit, is ook een optie.  We zoeken adoptanten die van een beetje uitdaging houden, zijn taal kunnen lezen en zien dat er onder deze stoere bink een schattige kater zit die zo graag geliefd wilt zijn !


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over debeschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt –0476/20 51 62 tussen 10u en 20u.  Geen SMS noch email – graag eenboodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. 


Adoptiebijdrage:175 euro per kat.  


Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid,gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– info@poespartoe.be - HK 30307354