MEER OVER ...

Oscar                                  familie Maenhoudt op  476/205162 tussen 10u – 20u  

Naam: Oscar

Geboortedatum: 01/02/21                           

Geslacht: kater                                            

 

Oscar werd gevonden in een woonwijk, waar hij kwam bedelen om eten en aandacht.  Hij had een wonde aan zijn achterpoot en had dus ook medische hulp nodig. 

Het werd al snel duidelijk dat Oscar houdt van veel aandacht, hij is dan ook graag bij mensen in de buurt.  Hij is een babbelaar en laat zich af en toe horen om iets duidelijk te maken.

De kennismaking met andere katjes verliep vlot en we zien dat hij een vriendje heel fijn vindt.

Deze kater is dus vlug opengebloeid tot een echte lieverd, een schootkatje is hij nog niet, maar hij komt heel graag bij je zitten en houdt ervan om geaaid te worden.  Geef hem een zacht mandje en krabpaal en hij is een tevreden katertje !  In het begin was hij wat bang van speeltjes, hij was dit duidelijk niet gewoon, maar ook hier zien we vooruitgang, balletjes en muisjes kunnen hem ondertussen bekoren.  En ook de extra aandacht wanneer je met hem speelt maakt hem blij.

Deze knapperd plaatsen we het liefst waar reeds een andere kat aanwezig is omdat hij geniet van het gezelschap van andere katten.  Hij kan eveneens vertrekken met een vriendje uit de opvang.

 

Oscar verblijft in Brugge.

Voor Oscar zoeken we een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid: bel naar de familie Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...