MEER OVER ...

OZZY EN NELLY                             fam. Maenhoudt : 0476/20 51 62, tss 10u30-20u

Naam: Ozzy en Nellie DUO

Geboortedatum: 01/04/21 en 15/05/21

Geslacht: mannelijk en vrouwelijk

Ozzy werd samen met zijn broertje, zusje en mama gevonden in een tuin bij lieve bewoners.  Hij had het geluk om samen met zijn gezinnetje veilig in opvang te komen en op te groeien.  Nellie had zoveel geluk niet, dit kleintje werd letterlijk van een heel drukke baan geplukt, helemaal alleen en ontredderd.

De twee vonden elkaar in de opvang en trekken constant naar elkaar toe.  Ozzy is een coole kater, met zijn grappig wipneusje en zijn rustige bewegingen zorgt hij voor veel leuke momenten.  Deze knuffelbeer kan uren chillen op het zachtste plekje in huis.  Als je hem streelt gaat hij er helemaal in op.  Zijn mondje valt letterlijk open van genot. Hij houdt van het gezelschap van mensen en is dan ook heel graag in hun buurt.  Af en toe is hij een deugniet en steelt hij iets om er mee te spelen.  Hij is een volhouder en niets ontgaat aan zijn aandacht.  Hij lijkt wat traag maar wanneer hij een prooi in zijn vizier heeft, dan gaat hij ervoor.  Grommend loopt hij weg met een speelmuis in zijn bek, probeer hem dan maar niet af te pakken !

Zijn vriendinnetje Nellie vindt dan ook een beschermend en rustig vriendje in Ozzy. Dit kattinnetje heeft al wat meegemaakt, dat merken we aan haar schuchter gedrag.  We zoeken geduldige adoptanten, die rustig met haar kunnen omgaan en al wat ervaring hebben met katjes.  Want ze schrikt nog vaak van plotse geluiden.  Ze maakt goeie vooruitgang in de opvang, ze laat zich al vaker zien, geniet van het speelgoed en haar vriendjes.  Dit kattinnetje heeft tijd nodig en een stabiele, veilige thuis, waar ze verder kan openbloeien, op haar tempo.  Ze geniet ook van aaitjes, zolang je haar maar rustig benadert, en eet een snoepje uit je hand.  Wie geeft dit prachtige duo een kans op een gelukkig leven ?

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...