MEER OVER ...

Phoenix en Onyx                                         familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u

Ter adoptie: Phoenix (mannelijk) en Onyx (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 01/03/23


Zorgeloos, speels, lief, graag in je buurt, … dit zijn maar enkele woorden die dit olijke duo typeren. Samen delen ze lief en leed. Tijdens het opgroeien hadden ze enkel elkaar en dat maakt hen onafscheidelijk.

Ze zijn altijd blij om je te zien en komen gezwind tussen je benen draaien op zoek naar wat streeltjes en aandacht. Ze zijn altijd bereid te helpen met de huishoudelijke taken, zoals het opruimen van een kast of het plooien van handdoeken.


Wat ze zeker nodig hebben is een krabpaal en wat speelgoed. Het zijn gewiekste prooienvangers: een muis die door de lucht vliegt wordt direct achterna gezeten, maar ook met de bewegende vlinder, veertjes, balletjes, propjes, ... zijn ze uren zoet. Phoenix maakt de hoogste sprongen om het speeltje aan de hengel te vangen en Onyx durft wel eens grappig grommen tegen zijn vriend als hij die prooi pakt, durf hem niet afpakken hoor!


Naast het spelen zijn ze in de liefde heel oprecht: kopjes geven, op schoot komen, spinnen, ... en ze zijn tevens heel lief voor elkaar. Maar al te graag kruipen ze samen in een mandje of holletje waarna vaak een wasbeurt volgt of een deugddoende siësta samen.


Geen twijfel dat deze twee ‘partners in crime’ een catproof en veilige thuis zoeken, ze zijn nogal nieuwsgierig en kennen de gevaren van de straat absoluut niet.Heb je al wat ervaring met katten en wil je deze twee samen een fijne en rustige thuis geven, bel dan naar onderstaand nummer.

Plezier en liefde verzekerd!


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u.Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354