MEER OVER ...

Ramon en Pippa DUO     Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie:  Ramon en Pippa (Kater en kattin) DUO

Geboortedatum: 02/05/2023

 

Ramon en Pippa kwamen in opvang via een melding dat er enkele kittens gezien waren op een erg onveilige, drukke locatie. Ze stelden ons geduld op de proef tijdens het vangen maar uiteindelijk kon het hele gezin toch een veilig nestje vinden bij ons opvanggezin.

Samen met hun zusje en 3 broertjes mochten ze aansterken in een warm huis.

 

Ramon en Pippa lijken qua karakter erg op elkaar. Ze zijn beiden erg zachtaardig maar durven nog niet zo goed op de voorgrond treden. Ze houden ervan om bij elkaar te liggen zodat Ramon zich uitgebreid kan laten wassen door zijn zus.  Spelen doen ze allebei erg graag maar soms worden ze overstelpt door het enthousiasme van de andere kittens waardoor ze steeds overal te laat komen. We zijn er dan ook van overtuigd dat, eens deze 2 kleine sloebers het huis voor hen alleen hebben, ze snel wat meer vertrouwen zullen krijgen.

 

Pippa houdt graag alles in de gaten en bekijkt nauwlettend of je computerwerk wel aan alle eisen voldoet. Ze komt dan dichterbij zitten ter controle. Ze kunnen beiden ook erg gefascineerd kijken naar de televisie. 

Ramon en Pippa zijn speelse kittens die nog wat tijd nodig hebben om te ontdooien. Ze zijn beiden onderdanig vandaar dat ze enkel geplaatst worden in een thuis waar geen andere dieren aanwezig zijn. Met kleine kinderen kunnen ze nu nog niet goed overweg omdat ze nog te makkelijk schrikken.

We zoeken voor hen dan ook een rustige thuis met een baasje die met hen op pad wil gaan om hun schild te laten vallen. We zijn er van overtuigd dat ze zullen opgroeien tot 2 hartedieven mits enig geduld. Maar tussen ons gezegd… met liquid snack kan je hen wel snel overhalen…

 

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 190 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. 

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354