MEER OVER ...

Rocky en Tilly            Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie:  Rocky en Tilly (Kater en kattin) DUO

Geboortedatum: 02/05/2023

 

Rocky en Tilly kwamen in opvang via een melding dat er enkele kittens gezien waren op een erg onveilige, drukke locatie. Ze stelden ons geduld op de proef tijdens het vangen maar uiteindelijk kon het hele gezin toch een veilig nestje vinden bij ons opvanggezin.

Samen met hun zusje en broertjes mochten ze aansterken in een warm huis.

 

Rocky is de durfal van de bende. Hij is erg nieuwsgierig en wil alles graag vanop de eerste rij meevolgen. Hij is er als de kippen bij als er snoepjes te verdelen vallen. Rocky vindt knuffelen overheerlijk! Het duurde eventjes vooraleer hij de stap durfde te zetten maar ondertussen is hij al niet meer weg te slaan van de schoot van zijn opvangmama en spint hij er op los.

Tilly volgt hem op de voet. Knuffelen moet zij nog wat leren maar ze is niet bang om haar plaatsje op te eisen en komt maar al te graag op de schoot om te snoeperen.

 

Spelen kunnen deze 2 spookjes als de beste. Wanneer ze een hengeltje zien komt de acrobaat in hen naar boven. Ze kunnen de mooiste, gekke sprongen maken en zijn dan onvermoeibaar. Maar deze 2 kapoenen zien in alles wel een beetje speelgoed, zoals het echte kittens betaamt zijn ze erg vindingrijk om zich bezig te houden.

 

We zoeken voor hen dan ook een binnenthuis waar ze naar hartelust mogen spelen en rennen. We hopen een baasje te vinden die Tilly nog wat tijd wil geven om zich te ontplooien. Maar met het goede voorbeeld van haar broer komt dit zeker goed! Liquid snackjes zijn bij hen een schot in de roos en zullen hierbij ongetwijfeld helpen.

 

 

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 190 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. 

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

 

www.poespartoe.be – HK 30307354