MEER OVER ...

SPEEDY                              familie Maenhoudt op 0476/205162 tussen 10u – 20u.

Naam: Speedy              

Geboortedatum: 01/05/20

Geslacht: Kater

Speedy is een zeer zachtaardige kat.  Hij gebruikte zijn charmes om een lieve dame te overtuigen hulp te zoeken.  Hij zwerfde al een tijdje rond haar huis.  Wat houdt hij van een zacht mandje, lekker eten en veel geknuffel.  Het duurde even om zijn vertrouwen te winnen maar deze vriend heeft niets kwaads in zich, hij geeft aan alles en iedereen kopjes.  Hij heeft een enthousiast, schattig en hees miauwtje als je met iets lekkers komt.  Deze jonge kater houdt ook van spelen, vooral het pingpongballetje, dat door de living vliegt, als hij er achterna zit.  Hij is zeer zorgzaam naar de andere katjes toe, iedereen krijgt een kopje of likje en hij heeft duidelijk het gezelschap van vriendjes gemist !

Speedy houdt er niet zo van om alleen te zijn… en dan bedoelen we dat hij een poezenvriendje nodig heeft. Daarom laten we Speedy graag adopteren waar er al een rustig en lief vriendje aanwezig is.  Hij kan ook geplaatst worden met een andervriendje uit de opvang.

Deze kat kan omgaan met andere katten en rustige kinderen. Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken voor hem een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...