MEER OVER ...

  Ricky                                                           familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u


Ter adoptie: Ricky (mannelijk)

Geboortedatum: 27/04/23


Kleine Ricky is een voorbeeldig halfwasje, een zalig katje om in huis te hebben. Een allemansvriend, voor mens en dier.

Als kleintje geraakte hij op de dool en werd ziek en bang en alleen gevangen. Hij is maar al te blij met vriendjes in zijn buurt, er is altijd wel eentje die met hem wilt spelen, tikkertje, of die ene uitverkoren muis najagen maar ook in momentjes van rust slaapt hij graag dicht tegen een ander. Elkaar wassen of gewassen worden vindt hij ook heel fijn. Wat heeft hij vriendjes gemist!


Ook naar mensen toe is zijn vertrouwen erg gegroeid! Vergeet hem niet te strelen als je passeert voorbij de krabpaal want daar vertoeft hij graag; Je kan hem oppakken en dan geniet hij van het knuffelen. Met enige aarzeling komt hij bij je liggen, zeker met een ander vriendje in de buurt. Toen hij ziek was nam hij zijn medicamentjes voorbeeldig, al wist hij wel dat erna een lekkere liquid snack volgde. Vroeger heeft hij beslist honger geleden want naast zijn droogvoer gaat een lekker extra hapje er vlotjes in.

Wat is hij een zachtaardig kereltje, met een tikkeltje schuchterheid en een klein hartje, maar een vriendje voor het leven, dat is hij beslist!


Door zijn verleden durft hij nog wat schrikken van plotse geluiden of situaties, we zoeken voor Ricky dan ook een rustige thuis, waar er al een speels en jong vriendje aanwezig is. Ricky wordt niet alleen geplaatst. Hij kan wel vertrekken met een vriendje uit het opvanggezin, zoals Stientje of Millie.

Interesse in adoptie of vragen, bel dan vlug!


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u. Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354