MEER OVER ...

Suusje                                      familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Ter adoptie: SUUSJE (kattin)

Geboortedatum: 01/06/22


Hoi, ik ben Suusje, een bezorgde dame pikte mij op toen ik doorweekt van de regen wachtte op hulp. Ik was er slecht aan toe, niezen, hoesten en mijn oogjes waren zo ontstoken en pijnlijk !

Mijn lieve opvangmama had haar werk met mij: oogjes zalven, verschillende soorten medicatie volgden elkaar op, een zelfgemaakte aerosol, … ik had amper adem waardoor mijn opvangmama vaak terecht erg bezorgd was om mij. Maar we hebben samen gevochten en nu voel ik mij super. Mijn oogjes zien er een beetje anders uit, er hangt een vliesje over, maar ik zie voldoende hoor en trek perfect mijn plan ! Ook de oogarts heeft mij gecheckt en goedkeuring gegeven om mijn forever thuisje te zoeken !

Ik zou wel graag een vriendje hebben om mee te ravotten, ik ben makkelijk in de omgang, een warm mandje, regelmatig wat liefdevolle streeltjes en wat lekker eten, meer heb ik niet nodig.

Ik hou erg van spelen, wees gerust, ik vang die muis wel en ook balletjes, papiertjes, hengels en tunnels, ik amuseer mij. Ik kom wel heel graag op je schootje zitten, want ik hou van mensen, vaak leg ik mijn hoofdje in je nek en kunnen we samen relaxen en genieten, zalig !

Mag ik deel uitmaken van jouw gezinnetje, bel dan snel ! Als er geen vriendje aanwezig is in je thuisje, geen probleem, dan stel ik je wel voor aan een ander opvangertje waarmee ik best goed overeenkom hier. Liefs, Suusje !


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u.

Geen SMSEN noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in BRUGGE en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354