MEER OVER ...

    Sybelle                                                      familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Sybelle (vrouwelijk)

Geboortedatum: 01/12/22


Lieve Sybelle was dankbaar om in opvang te komen. Ondervoed, helemaal alleen en ze leek pijn te hebben. Al snel zagen we dat ze last had van gingivitis ofwel ontstoken tandvlees.Met de nodige pijnmedicatie is dit nu tijdelijk onder controle maar als ze groter wordt, moeten haar tandjes getrokken worden, om een verder pijnvrij leven te hebben.Deze speciale dame zoekt dan ook een adoptant die hiermee rekening kan houden.

Dit kleine doorzettertje is een zalig kattinnetje. Ze ligt graag onder een dekentje bij haar opvangmama en met haar lief en stil miauwtje krijgt ze alles gedaan.

Deze lieverd houdt van mensen en krijgt heel graag aandacht. Bovendien is ze ook erg slim, dat moest ook wel, om de eerste maanden van haar leventje te overleven. Als je een speelgoedmuisje weggooit, dan komt ze dit terug brengen en zo houdt ze dat wel enkele keren vol. Soortgenootjes vindt ze leuk, al mag het voor haar niet te druk worden, ze is eerder rustig van aard en zoekt een thuis waar er al een gelijkaardig katje aanwezig is. Ze kan evengoed geplaatst worden met een vriendje uit de opvang.

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 190 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354