MEER OVER ...

Tira en Kayla                                            familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Tira (vrouwelijk) en Kayla (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 30/07/22


Tira en Kayla werden gevonden in een hoekje in een tuin. Geen mamapoes te bespeuren, dus waarschijnlijk werden ze gedumpt bij een dame die al andere diertjes onder haar hoede had.Ze waren erg hongerig en erg bang maar gelukkig hadden ze elkaar. Deze twee snuitjes zijn al vanaf het begin onafscheidelijk, waar de één is, dan is de ander niet ver weg. Het is aandoenlijk om te zien hoe ze elkaar roepen wanneer ze elkaar niet zien.

Ze bloeiden helemaal open en spelen zeer veel en heel graag. Alles wat rolt, trekt hun aandacht: knisperballetjes, tennisballetjes, pingpongballetjes, … Het zijn ook erg goede vliegenvangers. Naast het spelen komen ze ook regelmatig knuffelen of hun streeltjes opeisen, maar het liefst van al wassen ze elkaar of geven ze kopjes aan elkaar.

Zoals de meeste katten vertoeven ze graag op de hoge krabpaal, naar vogeltjes kijken buiten, maar ze hebben een klein hartje als ze een grote meeuw zien, dan verstoppen ze zich vlug. Ze spelen graag verstoppertje in een doos of in de zachte wasmand.

Deze twee dier- en menslievende vriendjes zoeken een thuis waar ze samen oud mogen worden. Samen uit, samen thuis is hun slogan!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 190 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354