MEER OVER ...

Zion                                                     familie Maenhoudt –0476/20 51 62 tussen 10u en 20u

Ter adoptie:Zion (kater)

Geboortedatum:20/05/22


Orion en Zion zijn twee energieke broertjes die samen met mama Ellis en zusje Tiggy in opvang kwamen. Mama leerde hen overleven en was erg op haar hoede.

Toch zien we dat het viertal met rasse schreden vooruit gaat. Ze missen het harde zwerversleven niet, genieten van eten, een warme mand en vooral van het spelen met de andere vriendjes.

Zion volgt zijn broertje Orion in hun weg naar het openbloeien, hetzij wat trager …. Ook hij stak stoer zijn pootje uit als je hem wou strelen of zelfs maar aan je vinger liet ruiken.

Hij toont wel interesse in mensen en komt steeds heel dicht in de buurt. Ook hij kan al af en toe gestreeld worden, al is het nog niet met overtuiging en gespin, zoals bij zijn broer Orion.

Maar het is een kwestie van dagen, weken, …

Hij is een zachtaardige jongen en als je met de hengel speelt, vergeet hij direct de soms voor hem nog enge handen. Ook met een snoepje of met een beetje natvoer kan je hem verleiden, dat hij vroeger honger gehad heeft is duidelijk.

Heel graag plaatsen we Zion samen met een tam vriendje uit de opvang, zoals Vico, zijn maatje, het zou hem zoveel deugd doen. Een thuisje waar er al een tam vriendje zit, is ook een optie. We zoeken adoptanten die van een beetje uitdaging houden, zijn taal kunnen lezen en zien dat er onder deze stoere bink een schattige kater zit die zo graag geliefd wilt zijn !


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.Adoptiebijdrage: 175 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze kat verblijft inBruggeen we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354