MARTINE JONCKHEERE, meter van onze vereniging

Martine Jonckheere, actrice, alias Marie-Rose van Familie, heeft een grote passie voor dieren.  Zelf heeft ze een mooie langharige collie en drie poezen.

Ze vindt het fantastisch wat we allemaal doen voor het welzijn van de katjes.  Martine is Westvlaamse, heeft nog in Brugge gewoond en wil met plezier het gezicht zijn van onze vereniging. 

Toen we haar vroegen om meter van onze vereniging te worden, heeft ze eigenlijk niet getwijfeld.
Haar eigen 3 poezen komen ook van een asiel. Ze heeft ooit overwogen om zelf een asiel op te richten...
Ze is bij ons op bezoek gekomen en was aangenaam verrast door onze manier van werken, het opvangen/spelen/omgaan met de poesjes.
Het resultaat met onze katjes mag er ook zijn ! Ze zijn helemaal opengebloeid, leren met elkaar omgaan, zijn een echte mensenvriend geworden.
Bij het bezoek gaven de poesjes dan ook het beste van zichzelf: om ter hoogst springen bij de zwierende hengel, om ter snelst het snoepje bemachtigen, komen aaien en spelen... Het was een showspel die elke bezoeker bekoort !

Martine is dan ook 'preus' om onze meter te zijn.


Dankjewel Martine, voor je meterschap !

OEKRAINE, inzameling afgerond voor goederen en ook voeding voor huisdieren vluchtelingen

Poespartoe is nauw verwant met de initiatiefnemers voor het inzamelen voor Oekraïne.  Het is de Poolse verwantschap die de organisatie voor het rechtstreeks leveren aan de vluchtelingen mogelijk maakt.

Op 12 maart zamelde Poespartoe voeding in voor zowel honden als katten vanuit Maxi Zoo Sint-Pieters.  De 3 volle winkelkarren  worden naar Polen vervoerd begin april. 

Er is zoveel solidariteit vanuit België, vanuit Brugge, echt hartverwarmend !