MEER OVER ...

Bob                                                                  familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u 

Gereserveerd!Ter adoptie: Bob (mannelijk)

Geboortedatum: 20/09/2023


Bob werd als kittentje van slechts 500 g gevonden in de gietende regen onder de auto van ons opvanggezin op de parking van een warenhuis. Na meer dan 1 uur slaagden we erin om hem met heel wat hulp te vangen en in veiligheid te brengen. Het was onmiddellijk duidelijk dat het beestje dringende zorgen nodig had: opgezwollen buik (wormen), massa’s vlooien, doorweekt, ondervoed en onderkoeld.. Hij was dan ook zeer dankbaar voor de goede zorgen want hij begon direct te spinnen onder de warmtelamp.

Er zijn veel dierenartsbezoekjes nodig geweest in de eerste maanden: na de vlooien en wormen, kwam de niesziekte boven, daarna een schimmelinfectie en tot slot ook nog een zware longontsteking. Het was duidelijk dat Bob het zonder de medische zorgen van vzw Poespartoe het niet zou gehaald hebben.

Maar ondertussen is hij reeds enkele maanden in zeer goede gezondheid. Hij is uitgegroeid tot een heel lieve en zeer speelse kat. Hij kan heel goed overweg met andere katten, hij heeft eigenlijk echt nood aan een (jong) speelkameraadje in huis.

Bob is nog kitten en dat merk je: hij eet heel goed, is heel speels en vliegt bij momenten van de ene kant van het huis naar de andere, vertoeft graag in de omgeving van zijn verzorgers, …

Samengevat: het is een heel lief kereltje met de nodige pit. Wie geeft deze speelse kater een warme en veilige thuis met een speelvriendje aan zijn zij? Bel dan vlug naar het opvanggezin voor meer info!


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u. Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 210 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in BRUGGE en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – HK 30307354